tisdag 28 juli 2009

Sundsgården

Så har klockan blivit sängdags och jag är väldigt tröt... det är anndra dagen vi är på Sundsgården. Efter tipsrundan fick jag med mig två ci-mammor till Barnplantornas styrelsemöte vilket nu har resulterat till att vi alla tre är med i Barnplantorna Östs styrelse. Det ska bli spännande och utmanande att ta denna utmaning.

Det är så kul att vara tillbaka här och träffa alla gamla vänner och det är fantastiskt kul att träffa nya vänner också. Våra barn har så roligt tillsammans och det gäller både våra ci-barn och syskon. Alla har ett stort utbyte av varandra. Ett av det viktigaste denna vecka är alla spontana samtal med familjer där det utbytts massor av bra tips och idéer kring teknik, pedagogik, föräldraskap ja allt för vi har så mycket gemensamt allihopa.

Jag är redan efter bara två dagar fullmatad med information och kunskap från de olika föreläsarna. En höjdare idag var när min son fick testa det nya digitala elevsystemet Comfort Digisystem från Comfort audio. Ett system så jag måste försöka få till honom nu när han ska börja i första klass.

Nej, nu måste jag sova så att jag orkar upp på nya föreläsningar, bus och upptåg i morgon Jag tror att de kommer två clowner på besök också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar